Hvad kan jeg gøre for dig?

KLIENTER

Rediger“Klienter”

Forsøger altid, at møde mennesker fordomsfrit og nysgerrigt anerkendende.

Det er min ambition, at du altid føler dig velkommen og mødt.

Min stil er venlig konfronterende – jeg er ikke bange for at gå til kontakt grænsen, og samtidig meget opmærksom på ikke at gå over den.

Jeg har stor erfaring med mennesker i eksistentielle krise og er god til at få mennesker op at stå igen og blive istand til at tage eget ansvar i livet igen.

Enkelte:
Jeg tager udgangspunkt i dig, dit ståsted og dine ressourcer.

Det kan handle om sorg, krise, relationer eller helt andre forhold – fokus er på dig, det du oplever og den forandring du ønsker.

Par:
Jeg hjælper jer med at se på jeres kommunikation, kalder en spade for en spade.
Jeg vil gerne hjælpe jer med at undersøge jeres savn, jeres passion.
Jeg hjælper med at finde strategier til at møde hinanden på et følelsesplan i modsætning til et reaktionsplan. Når man bebrejder kalder man på forsvar og kamp – når man viser sårbarhed og følelser, kalder man på omsorg og tilknytning.
Jeg hjælper jer også til at blive ordentligt skilt og adskilte hvis det er løsningen

Familier:
Hjælp til at se på relationerne, ressourcerne og de indre mønstre i familien. Familien kan være den stærkeste ressource til at løse kriser – nogen gange kan dynamikke i familien have brug for et serviceeftersyn i andre tilfælde kan det være brug for en hovedreparation. Jeg prøver at belyse jeres kommunikation mønstre og roller og prøver, sammen med jer, at søge en alternativ adfærd.